Pianista argentina, poseeix el títol de Professora Superior de Música en l' especialitat" piano" del Conservatorio Nacional de Música "C. L. Buchardo" de la ciutat de Buenos Aires. 

Ha participat en els cicles integrals de les sonates de S. Prokofiev i A. Scriabin, els estudis de C. Debussy i els estudis Petit Tableau de S. Rachmaninoff. Va ser becada per l'Instituto de Estudios Wagnerianos als anys 1985-1986-1987. 

Inicia els seus estudis de repertori líric amb els Mtres. Ronaldo Rosa, Susana Cardonnet i Dante Ranieri. En 1989 i 1990 va prestar el seu suport professional en "Il matrimonio segreto" de Cimarosa, "Il signor Bruschino" de Rossini i "Gianni Schicchi" de Puccini, i en 1991 "Cendrillon" de Massenet, òperes dirigides pel Mtre. R. Rosa. Des de 1991 treballa com a pianista del TADO ( Teatro Argentino de Opera) dirigit pel Mestre Dante Ranieri, presentant "L'elisir d'Amore" de Donizetti, "La Traviata" de G. Verdi i "Così fan tutte" de Mozart. També participa com a mestre al Teatro Roma de la ciutat d'Avellaneda sota la direcció del Mestre Fernando Álvarez en les produccions de "Madama Butterfly". "Il Tabarro", "La bohème" i "Edgar" de Puccini, "La flauta màgica" i "Don Giovanni" de Mozart, "Don Carlo" i "Il Trovatore" de G. Verdi, així com també a Ópera Argentina sota la direcció del Mestre Carlos Calleja. 

Durant els anys 1994/95/96 intervé en el cicle Vísperas Líricas auspiciat pel Centro de Divulgación Musical de la Municipalidad de la Ciudad de Buenos Aires i en el cicle "Tardes de ópera" en el Teatro Alvear de Bs.As. Tots els anys és convocada per la Asociación de Amigos de Alfredo Kraus en Bs.As. com a pianista acompanyant de diversos cantants, abarcant un ampli espectre del repertori líric i de cambra. Durant les temporades 2000 i 2001 col·labora com a mestre preparador amb el Teatro Argentino de la Plata i el Teatro del Libertador Gral. San Martín de la ciutat de Córdoba. 

Des de 1997 és pianista acompanyant en les càtedres de cant del Conservatorio Nacional de Música "C.López Buchardo" i al Instituto Superior de Arte del Teatro Colón de Bs.As. A partir d'agost de 2002 trasllada la seva residència a Barcelona i participa com a pianista en el musical "Zorba el griego" amb Fabio Testi sota la direcció del Mestre Antonio Suárez. També és convocada com a pianista per Ópera a Catalunya i l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell per a "Lucia di Lammermoor¨ de Donizetti en la temporada 2002-2003, i des d'aleshores ha estat pianista acompanyat en les temporades successives.