TRIO ARPÓPERA

Soprano - Flauta - Arpa

 

 

 

 

 

 

 

Sílvia Sabater

Soprano

 

Finalitzà el Grau Superior de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu, el Grau Professional de Cant al Conservatori de Sabadell obtenint el Premi d'Honor, i el Grau Superior de Cant a l'ESMUC, amb la qual·lificació d'Excel·lent. Ha estat guardonada amb diferents premis i reconeixements, entre ells: tercer premi de solista al Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau, beca de la Fundació Victòria dels Àngels i tercer premi al concurs de cant líric L’odissea de la veu.. Ha interpretat diferents rols com a solista, tant en oratori com en òpera. Entre els seus rols destaca el rol de Königin der Nacht (Reina de la Nit) de l'òpera Die Zauberflöte (La Flauta Màgica). Combina la seva activitat de solista amb col·laboracions puntuals com a cantant de cor al Chamber Choir of Europe i al Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

 

 

Mariko Nambu

Flauta

 

Es graduà a la Universitat de Música d'Osaka. Posteriorment, continuà la seva formació a L’Ecole Normale de Musique de Paris, i a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on realitzà els estudis de postgrau i de traverso (música barroca). Ha col·laborat amb l'Orquestra Barroca Catalana (dirigida per Santi Aubert) i la Camerata Sant Cugat (dirigida per Xavier Baulies). Com a solista forma duet amb Yuko Yamada, ballarina contemporània, represetant l'espectacle Syrinx, Voice, a França. Ha tocat a l'Auditori d'Albi, a l'Auditori de Girona, al MEAM de Barcelona, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), entre d'altres. Actualment col·labora amb el grup Tente en el Aire. i realitza concerts amb diferents músics d'Espanya, França i Japó.

 

 

Xavier Cuevas Bravo

Arpa

 

Nascut a Barcelona cursà els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, en la especialitat de clavicèmbal i arpa com a segona especialitat, amb les profesores Marta Jarne i Maria Lluïsa Ibáñez, obtenint sempre les màximes qualificacions en els estudis d'harmonia, contrapunt i instrument amb menció d'honor. Paral.lelament cursà estudis de piano a l'Acadèmia Marshall-Granados, i composició amb Josep Soler i Sardà. Com a compositor ha realitzat l'Operà de cambra Euridice estrenada en el cicle de música de l'Universitat de Barcelona. Ha estat organista titular del Convent dels caputxins de Nostra Sra. de Pompeia a Barcelona, els darrers quatre anys. Com a arpista ha estat solista d'arpa de l'orquestra municpial del Conservatori i a actuat a nombroses sales arreu del país com l'Auditori, el palau de la Música, la Catedral de Barcelona, Paranimf de la UB, i a l'extranger a Suïssa i Brusel.les

Actualment cursa estudis de perfeccionament en la especialitat la música antiga al Conservatoire Reial de Brusel.les becat per la fundació universitaria Agustí Pedro Pons.