Eduard López Anglada

Piano

 

Nascut a Ciutadella de Menorca al 1995. Al 2014 es gradua del Grau Professional d'Interpretació amb les màximes qualificacions sota el mestratge de la pianista Mar Vidal. Aquest fet va fer possible la participació del pianista al Premi Extraodinari el qual li va ser entregat per unaminitat. Durant la seva formació a Menorca, als 13 anys obté el 1r premi al Concurs per Joves Intèrprets de Menorca, organitzat per la fundació FIDAH, participa activament al curs tutelat per Genary Dzyubenko i va rebre diverses masterclass amb professors com Andreu Riera , Albert Díaz i Daniel Ligorio.

 

Al 2014, el menorquí va accedir als Estudis Superiors de Música en l'especialitat d'Interpretació Clàssica al Conservatori diverses masterclass, tant com a solista i com a músic de cambra, impartides per figures com Giorgi Latso, Wolfram Rieger, Elena Satué, Antón García-Abril, Rubén Fernández, Josep Buforn.

 

Professionalment, el pianista presenta recorregut cambrístic amb diversos grups i sales com Joventuts Musicals de Maó, Ciutadella, Alaior, Sala Parés, Parlament de Catalunya. També ha format part del cicle del "Live Victoria" organitzat per la fundació Victòria dels Àngels. En l’àmbit orquestral, ha sigut solista durant ”Orchestral Project” realitzat amb el conservatori de Plovdiv al 2013 i al 2018 amb la banda Municipal de Ferreries amb l’obra Rhapsody in blue de Gershwin al teatre principal de Maó.